Parning under vären 2015

 

 

 

 

 

 

 
Sid vom Bosnia

HDua
ADua

Gk MH-beskrivning

CERT på utställning
Bosnisk Champion
Svensk Champion
IPO I

 

 

Pia vom Hause Anin

HDua (A/A)
ADua

Gk MH-beskrivning
Gk korningsexteriör
Gk MT - korad 424p

CK/excellent på utställning
Svensk Juniorsegrarinna 2010
Svensk Unghundssegrarinna 2011
V3 Ökl SSU 2013 


Sid
Sid är en otroligt godmodig och trevlig hane med en anpassningsförmåga utöver det vanliga. Han är öppen, rak och social. En mycket stabil och trygg hane som står stadigt på sina fyra tassar. Han är lekfull och har fin arbetskapacitet.

Exteriört är Sid en medelstor kompakt hanhund av utmärkt typ. Han har ett kraftfullt välstopat hanhundshuvud med mörka ögon. En bra benstomme, väldigt bra vinklad med fina rörelser. Mentalt är han en pigg, stabil och öppen pojk. Han har bra jakt/kamplust och ett bra föremålsintresse.

Sid har en intressant stamtavla med många kända hundar från såväl forna jugoslavien som tyskland. Några värda att nämna är Chan vd Bleichstrasse, Gringo v Grüntenblick, Ramzes Crni Lotos och Mambo vd Teufelsbrucke. En samling vinstrika hundar som även lämnat framgångsrika avkommor.

Pia
Pia är en import från Tyskland som med sitt extremt raka och trevliga sätt tagit sin omgivning med storm. Hon är en trygg, lekfull och positiv tik. En genomtrevlig tjej som älskar allt och alla.

Exteriört är Pia en medelstor till stor kompakt tik av utmärkt typ. Hon har ett uttrycksfullt, välstopat feminint huvud med mörka vackra ögon. Hon har en väldigt bra benstome och är välkroppad. Bra pigmenterad med normala tanfärger. Mentalt är hon en energisk, väldigt social, frimodig och framåt tik. Hon är temperamentsfull och har god jakt/kamplust. Hon har bra samarbetsvilja och ett bra föremålsintresse.

Pia har i sin stamtavla idel vinstrika hundar bakom sig. Några värda att nämnas är Dandy och Orlando vom Hause Neubrand som själva rönt stora framgångar liksom ett stort antal av deras avkommor. Andra välkända hanar är Filou vom Räuberweg och King vom Schwaigerwappen. Extra trevligt är att samtliga hundar i stamtavlan inte bara är vackra utan även har arbetsmeriter.

Valparna
Genom denna kombination förenar vi linjerna från många kända hundar från olika länder såsom Tyskalnd som Jusoslavien. Linjerna bakom de kommande valparna är väldigt meriterade inom såväl bruks/lydnadsarbete som utställning.

Vi hoppas och förväntar oss sunda och stabila valpar med hög livlighet, stor samarbetsvilja samt hög arbetskapacitet och en exteriör i toppklass! Vi ser att du som väljer valp ur denna kombination har ett klart mål med ditt hundägande där kontinuerlig träning inom bruksverksamheten är en självklarhet. De som har målet satt att komma ut på tävling prioriteras.

Välkomna att maila eller ringa för mer information, Camilla 0704- 920 365 eller Leif 070- 413 71 71.