Kennelläger!
line

.::. 2011.::.

Årets läger tillbringade vi i Norberg på Flikens kursgård. Några härliga dagar som storligen förgylldes av vår lysande instruktör, Susy Tvärnstedts, hjälp! Alltid lika trevligt att se så fina Grindsjöegipage

.::. 2009.::.

Årets träningsläger var den 10-13 September uppe i Värmlands djupa skogar! Vi hade underbara dagar fyllda med träning och trevligt umgänge. Tack till er alla som gjorde dagarna så lyckade, och extra tack till Johan, Monica och Kristine som styrde upp allt. Lite bilder från våra härliga dagar: GRINDSJÖLÄGER 2009

.::. 2008.::.

Årets kennelläger har avverkats i strålande sol i Söderhamn. En intensiv helg fylld av massor av lärorik träning och trevligt sällskap! Stort tack till vår Instruktör Per Olsson! Vi har alla fått med oss mycket matnyttigt i våra bagage hem. Nu är det upp till var och en att träna och förvalta kunskaperna på bästa sätt!!!!

.::. 2007.::.

Årets läger hölls i Söderhamns skogar. Stort tack till Birgitta som på ett utmärkt vis styrde, ställde och lärde oss massor av kloka saker. Som vanligt ett härligt gäng Grindsjöare som med positiv anda och duktiga vovvar gjorde helgen till en höjdare!

.::. 2006.::.

Tack till Tomas Molin som även i år har assisterat oss med en toppenfin träningshelg. Kul att se så många engagerade Grindsjöare =)