Grindsjöläger i Värmland 2009: 

Vilket roligt läger vi hade! Strålande väder, fina marker, mysigt boende, fantastiska hundar och ett superhärligt gäng! Det gav som sagt minst sagt mersmak. Vi var uppe med tuppen (enligt mig i alla fall....) och nyttjade dagarna ordentligt. Spår/sök och uppletande på förmiddagrna och lydnad på eftermiddagarna. På kvällarna åt vi god mat tillsammans och pratade strunt. Precis som det ska vara =) Vilken superbonus att vi dessutom hade en egen "eldstuga" att sippa vin (eller cola light för oss som har smak...) i samtidigt som man kunde vila ögonen på en sprakande brasa. Jättemysigt!!!!!!!!!

Tar med mig en hel del roliga ögonblick. Jeanettes hoppande kommendering när Teckla skulle dirigeras till rutan är ett. Demolision-girl Axa, som ätit lite sängkläder och sin sovbädd är ett annat. Min nya stackars bil som fastnade i markerna var väl kanske mindre ljust. På något konstigt vis hör jag den där visan om att "en sitter i och två skjuter på..." MEN den sången borde mer riktigt sjungas för Johans vrålåk som utan mina startkablar fortfarande hade varit kvar i Värmalnd;) Nåväl, mycket händepå förhållandevis få dagar. Riktigt trevligt var det. Härligt att få se samtliga hundar jobba så bra. Ni är verkligen jätteduktiga med era fyrbenta, och jag är säker på att all er flit och möda snart kommer att generera i många nya tävlingsresultat.

En stor kram till Johan, Monica och Kristin som fixade och styrde med allt kring lägret. Det gjorde ni jättebra. Har hört att planerna för nästa läger redan är igång, så då gäller det för er alla att hänga på låset. För tro mig, ni vill inte missa läger 2010!

Kramar Camilla (Yoyo & Loppan)